Babysvømning del 1  

En vidensbaseret tilgang til barnets første aktivitet

  

 

Med dette online-kursus får du en vidensbaseret tilgang, som kan booste din viden på babysvømningsområdet og give dig masser af energi og aktiviteter til din undervisning.

Vi sørger for, at du får den vigtige viden, som alle forældre gerne vil have deres babysvømningsinstruktører besidder. 

På del 1 får du viden omkring, hvad babysvømningen bidrager med til barnets udvikling. Du får også en indsigt i forskningen, som ligger til grund for vores tilgang og vores metoder.

Du får en præsentation af den neurologiske, motoriske og sansestimulerende udvikling, som alle forældre gerne vil vide mere om, og du kan lære dem at følge ved det lille barn.

 

Det vil jeg gerne lære


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her på dette onlinekursus får du leveret en masse herlig viden om alle de fordele, der er ved at deltage i babysvømning.

Vi gennemgår også babyers reflekser, sanser og deres motoriske udvikling.

På samme kursus får du også forslag til gode greb og aktiviteter, der understøtter babyers udvikling, så du opkvalificerer din professionelle tilgang til en vidensbaseret og omsorgsfuld babysvømningsundervisning.

Derudover får du vores nyligt udviklede instruktionsplancher 1-10*, som endvidere kommer i det vandfaste materiale, du kender fra Selvredningsstigen™


*Plancherne er i A3 størrelse - og på dansk - og dem bliver du vild med at bruge til dine svømmetimer med baby og forældre

- vi har produceret dem i efteråret 2023 - og afprøvet dem med forældre fra mange forskellige nationaliter

-  vi har bl.a. brugt dem til at lægge rundt på kanten, så forældrene selv kan se, hvilke greb de kan øve med det lille barn og dermed også se, hvad de respektive aktiviteter og greb stimulerer hos barnet. (behøver vi nævne, at det var en kæmpe succes?)

 

Det er lige noget for mig!


Brown Boho Interior Design Brand Photo Collage
20200502_145840-edited


Med udgangspunkt i en ellers nørdet viden om barnets udvikling, vil vi med gode eksempler og meget simple tilgange vise, hvor mange fantastiske muligheder for bevægelse du kan skabe for dine små svømmere og forældre i vandet.