"DEN KOMPETENTE UNDERVISER"

Bliv den bedste underviser i svømning...

Hos os får du det, der virker - og det, der skaber god læring

Du får de bedste redskaber og den vigtigste viden til at undervise og lave lærerige aktiviteter

...Hybrid-uddannelse med fokus på DIG, fleksibilitet og fordybelse

 

 

 

At undervise i svømning er meget mere, end blot at tilføje vand...

Svømning er specielt, da det er den eneste idræt, du kan dø af ikke at kunne - hvilket, vi mener, stiller enorme krav til instruktøren eller læreren. 

Vi modtager ofte børn i svømningen, hvor forældrene har "tvunget" dem afsted. Det betyder, at vi, som svømmeinstruktører, skal vide en del om, hvordan vi inspirerer til at ville lære i det element, børnene ikke selv har valgt.

OG vi arbejder jo med et element, hvor folks hjerner kan være på voldsom overarbejde, og hvor kroppen skal arbejde meget anderledes, end den normalt skal - her tænker vi på både børn og voksnes opfattelse af deres egen krop i vandet. 

Derfor kræver det et solidt underviserfundament, hvilket du får med denne uddannelse. 

Når du har deltaget på denne uddannelse, vil du være i stand til at planlægge og udføre en svømmeundervisning med øje for den enkelte svømmer. Du vil blive i stand til at kommunikere tydeligt, hvad dine svømmere skal lære, hvorfor de skal lære det - og du vil blive så skarp at kunne lære dem det. 

Du vil også få et solidt funderet og fagligt ståsted, så du med lethed kan forklare forældre, hvad der er på spil, når der arbejdes med svømning og vandkompetence.

Er uddannelsen noget for mig?

Kan du sætte kryds eller genkende dig selv ved flere af disse punkter, så er uddannelsen bestemt noget for dig....

    Jeg underviser i svømning allerede, men jeg har brug for mere viden og nye redskaber
    Børn opdrages og inddrages anderledes i dag - og det stiller nye krav til mig og min undervisning
    Jeg er svømmelærer på en skole og trænger til et boost
    Jeg ønsker en uddannelse med mulighed for fordybelse og fleksibilitet, hvor jeg kan tilgå al videomateriale, når jeg har brug for det.
    Jeg vil gerne vide en masse om god kommunikation, som kan bruges i alle aldre og på alle hold 

Mød dine undervisere

Vi er selv svømmeinstruktører med mange års erfaring i både svømmehaller, skoler og med uddannelse af svømmeinstruktører… 

Vi ved dog, at erfaring ikke er nok til at påberåbe sig retten til at sige, at så man kan lave undervisningsmaterialer og uddanne andre til at forestå undervisning.

Vi mener, at man både skal udvide og vedligeholde sit vidensniveau – være nysgerrig på det, der undrer os, det, der ikke virker, og det, der virker.

Vi elsker at skabe initiativer til nyt, og vi bliver meget inspirerede af at følge med i forskning på både det idrætslige område og det mellemmenneskelige, og vi gør faktisk ret mange krumspring for at holde vores praksiserfaring up to date.

Svømning og undervisning er vores  helt store passion, og vi har en ambitiøs vision om at gøre svømning til en menneskeret.

Og vi mener helt oprigtigt, at DU som underviser i svømning, har et af de vigtigste job.

Klor-kram

Liselotte Christensen og Maria Jæger

IMG_20201106_154515-edited

Snart åbnes der igen for tilmelding