Sådan skaber du vandkompetence ...

... ved at arbejde med grundfærdigheder.

 

 

 

Jeg behøver ikke læse mere - luk mig ind med det samme!

(psst, det er inkl. 40 Drop-stops™ til brug direkte ved bassinkanten)

 

Vi starter ikke med at læse Harry Potters samlede værker ...

Det har du måske hørt os sige før? Hvis ikke, så refererer vi her til, at vi ikke starter med at læse hele bogserier, når vi skal lære at læse. Nej, vi starter med bogstaverne - delelementer.

Sådan er det også i svømningen - her kalder vi delelementerne for: Grundfærdigheder.

Og dem bliver du skarp (eller skarpere) i efter dette kursus.

Det vil jeg gerne lære om


 

DSC04789-edited

Med et indgående kendskab til de fire grundfærdigheder bliver al svømmeindlæring efter at have arbejdet med Selvredningsstigen™ nemt. Du får konkrete aktiviteter, som du kan bruge i din undervisning. I pakken følger også 40 DropStops“, som du også lærer om til at udvikle aktiviteter. Derudover får du ark til at printe og laminere med aktiviteter, så du kan arbejde på forskellige niveauer, hvilke især er egnede til flere forskellige af svømmeskolens hold.

Ikke kun et kursus

Ud over et kursus, hvor vi gennemgår hvad grundfærdighederne er, og dykker ned i den enkelte grundfærdighed (afsløret, der er fire styks), så får du også ting, du kan bruge direkte i din undervisning!

Med i kurset får du niveauinddelte aktiviteter, som du kan printe og bruge i din undervisning.

OG så får du vores Drop-stops™ (Grundfærdighedsdråber) - som du kan se på Liselotte, at vi selv er ret begejstret for. Dråberne er i vandafvisende materiale og kan bruges i din planlægning eller direkte i undervisning - hvilket vi guider dig igennem i kurset.

 

Genialt! Lad mig købe det for blot 399,-

(Og hov, den pris er inkl. dråberne og levering)

IMG_20210514_131537