Sådan overlever din stemme, at du er underviser...

Som lærer, instruktør eller underviser betyder din stemme meget for dig. Desværre er der rigtig mange, som ikke ved, hvordan man bruger sin stemme rigtigt. Dette kan resulterer i tørhed i halsen, ømhed, hæs stemme og i værste fald skade på stemmebåndet. 

Jeg vil med

Har du "ondt i stemmen", så er din stemme formentlig på overarbejde. At råbe børn op på fodboldbanen, i svømmehallen, eller hvis du har et job, hvor du taler meget, så har din stemme brug for hjælp. Hvis du ikke ved, hvordan du bruger din stemme korrekt, kan du faktisk gøre så meget skade, at du kan få smerter eller i værste fald miste din stemme.

Med dette kursus vil Julie lære dig, hvordan du passer på din stemme og bruger den korrekt, så du kan holde til at undervise i mange år endnu.

Når du har taget kurset vil du have opbygget en forståelse for din stemme, hvordan den fungerer og hvordan du passer på den og bruger den bedst. Du vil have en forståelse for din kropsholdning og vejrtræknings betydning for din stemme, og du vil have konkrete øvelser til at holde din stemme i form i mange år.

Ypisa - Your Potential International Swimming Academy
Julie Strange - din underviser og underviser i sang- og stemmebrug. uddannet sanger og komponist fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Julie arbejder til daglig som sanglærer og stemmetræner, og er korleder og kapelmester på musicalforestillinger igennem Frøbjerg Festspil og HCA Festspillene.

“At arbejde med folks stemmer er at arbejde med en meget personlig ting, som for nogen kan være meget grænseoverskridende - på onlinekurset kan du sidde i trygge ramme i dit hjem og øve dig. ”

din underviser og underviser i sang- og stemmebrug. uddannet sanger og komponist fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Julie arbejder til daglig som sanglærer og stemmetræner, og er korleder og kapelmester på musicalforestillinger igennem Frøbjerg Festspil og HCA Festspillene.

Er kurset noget for mig?

Kan du nikke genkendende til nogle af nedenstående punkter, så er kurset noget for dig.

  • Du bruger din stemme meget i løbet af en dag
  • Du er lærer, underviser eller instruktør
  • Du har ikke modtaget undervisning i brug af stemme 
  • Du vil gerne træne din stemme i trygge rammer
  • Du vil forebygge unødvendig slid på din stemme, så den kan hold i mange år
  • Du har allerede gjort skade på din stemme og derfor har ondt eller er hæs. 

Når du er færdig med kurset, vil du have en forståelse for, hvor vigtigt det er, at du bruger din stemme rigtigt. Du vil være i stand til at bruge din vejrtrækning og kropsholdning til at skåne din stemme, og du vil kunne udføre konkrete træningsøvelser for at bevare din stemme i mange år frem.

Ypisa - Your Potential International Swimming Academy
Maja Sørensen - Projektmedarbejder i børnehave, koordinator hos Teater Katapult og musicalperformer

“Jeg blev undervist af Julie gennem flere år. Julie har en evne til at forklare, vise med eksempler og beskrive, som gør at tekniske udfordringer hurtigt løses, og nye indstillinger forankres i kroppen på en meget naturlig måde. Hun formår at ”oversætte” komplekst materiale på en meget legende måde. Hun fik mig til at turde, og tro, på langt mere end jeg selv tænkte var muligt - altid med et smil, stor motivation og en inspirerende indstilling. Man er meget heldig, hvis man bliver undervist af Julie! Og hun kan ultimativt - og uden tvivl - have en kæmpe betydning for en stemmemæssig- såvel som personlig udvikling”

Projektmedarbejder i børnehave, koordinator hos Teater Katapult og musicalperformer

Ypisa - Your Potential International Swimming Academy
Agnes Malmkvist  - Studerende i musikvidenskab

“Jeg har været virkelig glad for at have haft Julie som lærer og føler at jeg har lært meget, som jeg kan tage med videre. Ikke nok med at lære det i praksis, får man også en forståelse for, hvad det er der sker med kroppen. At lære sin stemme at kende kan føles meget sårbart, men jeg har altid følt mig i trygge hænder hos Julie!”

Studerende i musikvidenskab

Din investering i en stemme, der kan holde hele livet er lige nu:

249,-
Det er mindre end en enetime hos en stemmetræner.....

Vi har samlet et par af de spørgsmål, folk har haft

Hvornår kan jeg komme med?

Så snart du har trykket køb (og betalt), har du adgang til kurset og kan tage det i dit eget tempo.

Skal jeg kunne noget inden kurset?

Nej. Dette er et af de kurser, hvor der hverken er krav om alder eller forudgående forståelse for noget.

Det eneste, du skal være klar på er at øve dig og reflektere for at få det ordenligt ind under huden.

Jeg vil gerne give alle mine instruktører kurset, hvad skal jeg gøre?

Er I en større gruppe, som alle skal have det, så skriv til os på maria@ypisa.com - så laver vi login til jer og sender fløjte og keyhanger samlet.

Hvad hvis jeg vil have mere?

Hvis du efter kurset ønske endnu mere indsigt og træning af stemmebrug, kan du altid kontakte os. Julie laver både eneundervisning online og ved fremmøde.

Ypisa - Your Potential International Swimming Academy
Laura Wildt - Musicalperformer

“Julie er for mig en ambitiøs og nærværende underviser. Hun er en enorm dygtig formidler, som altid taler et sprog, som jeg forstår. Hun er imødekommende og positiv, og det smitter af i hendes undervisning. Man bliver glad af at synge hos Julie, og derfor vil jeg til hver en tid anbefale hende.”

Musicalperformer

Har du yderligere spørgsmål?

Tak - vi vender tilbage