0

Det er en kliche - Moder Jords overflade er dækket af 71% vand, og er det ikke en god nok grund for at lære at svømme?
Nej, ikke kun. Faktisk mener vi, at svømning er så meget mere end blot at svømme. Vi ser folk, der udvikler sig enormt igennem mestring af af både relationen og færdighederne omhandlende vand. 

Svømning har virkelig gode dele, og vi vil gerne fokusere på at udvikle et "vækst mindset" ved at arbejde med både mental og fysisk sundhed i vores svømmelektioner og uddannelser.

Ved at arbejde med udvikling igennem leg skabes skønne øjeblikke og unikke relationer imellem forældre og deres børn. Svømning er så meget mere end stilarter. Fokus på selvredningsfærdigheder og livredningskompetencer er nødvendigt i alle områder af livet. Livredning er ikke blot at træde i vande - det er også hjerte-lunge-redning og viden om, hvad man gør ved mindre uheld, fx i hjemmet.

Vi sætter skarpt fokus på, hvordan kognitiv udvikling sker igennem babysvømning allerede fra barnet er seks uger gammel, og vi deler viden om alle de andre fordele ved at starte tidligt til svømning.

Svømning er den eneste sport, der tilbyder aktiviteter for børn, der stimulerer alle deres sanser, allerede fra navlen er tør. Fordelen, som børnene vil opleve ved at starte svømning tidligt i deres liv, er veldokumenteret (forskningsbaseret) og en essentiel viden i vores undervisningsprogrammer og artikler på disse sider.