0

Om os

Tilsammen har vi mere en 30 års erfaring med undervisning, coaching og udarbejdelse af undervisningsmateriale. Ligeledes har vi lavet events, konferencer, skræddersyede workshop, live webinarer og undervisningsprogrammer. 

Vi ønsker at gøre svømning til en menneskerettighed, så vi sammen kan ændre på druknestatistikker både nationalt og internationalt.

Vi hepper på din succes

Gennem forskningsbaserede metodikker, pædagogikker og psykologiske redskaber er det vores mission at opkvalificere svømmeundervisningen globalt med personlig og kognitiv udvikling i fokus for både børn og voksne.

Igennem blended-læring vil du blive inspireret til at forberede den bedste undervisning for dine svømmere. Vi har sat barren højt i alle vores tilbud, som eksisterer til både instruktører og forældre. Vores seneste tilbud er uddannelse af svømmeskoleledere og ambassadører, der kan rykke læringsmiljøet i svømmehallen til et helt nyt niveau.

Vores e-læringsprogrammer, kombineret med fjernundervisning og blended-læring hele vejen igennem, tager dig fra grundelementerne i svømning til en forståelse for svømmerens eller barnets læringspotentiale og al den viden for dit virke som instruktør.

Svømning er så meget mere...

At lære at svømme er ikke kun at gøre børn og forældre trygge i vandet. Det giver både instruktør, forældre og barn en mulighed for at blive en bedre version af sig selv på flere forskellige områder.

Forståelse for den menneskelige hjerne og implementering af denne forståelse accelererer læring, og er en af vores ekspertiseområder. 

Med en kombination af hjerte, hjerne og motorisk udvikling i vandet skabes glæde for mange svømmere - og vi har effektive metoder og svar til, hvordan dette kan gøres.

Vi uddanner ikke blot lærere og instruktører; vi sigter efter skabe genkendelighed lige fra den kompetente instruktør til det forventningsfulde barn og den støttende forældre.

Vi sætter en ramme med legende læring og nye måde at tænke på, coache på og undervise på.

Vores undervisningsfilosofi har bragt vores viden vidt omkring i verden, hvilket har givet os mulighed for at opleve kærligheden til vand og gøre aha-oplevelser til vores mål for succes.

Hvem er YPISA?

Liselotte Christensen

Stifter

Liselotte underviser på en måde, der engagerer alle. Hun er kreativ krydret med en masse nørderi.

Liselottes tilgang til undervisning er fyldt med aktiviteter og refleksioner. Hun gør teorien bag svømning og de psykologiske værktøjer nemme for dig at bruge.

Hvad mange andre undervisere bruger mange timer på, korter hun ned med sine geniale teknikker til at få hjernen med.

Liselotte har arbejdet med undervisning hele sit voksne liv - ikke kun som svømmeinstruktør, men også som skolelærer, skoleleder og coach. 

IMG_2293

Maria Jæger

Medstifter

Maria jagter altid et "hvorfor?". Hvorfor gør vi, som vi gør? Vores "hvorfor" kan få os til at indse hvad og hvordan, vi bedst lærer, udvikler os og lade os få øje på vores "blinde vinkler" og læringsmodstand.

Denne tankegang er essentiel i Marias undervisning. Hun engagerer folk, gør dem nysgerrige og reflekterende. 

Maria søger at gøre det "nørdede stof" (teori og forskning) spiseligt og nemt at forstå og bruge. Med et kærligt skub, søger hun at inspirere til livslang læring og leg.

Maria har undervist fra før hun selv gik ud af folkeskolen. Ud over at være uddannet lærer, har hun en kandidat i idræt og sundhed.

IMG_2278