Leg, lær og udvikle jer sammen

Selvfølgelig vil du gerne gøre det så godt som muligt for dit barn? Det vil vi gerne hjælpe dig med! Vi har samlet alt vores ekspertviden indenfor selvredning, drukneforebyggelse, motorisk udvikling, relationer og fantastiske øjeblikke - alt sammen for at hjælpe dig sikkert på vej.

 

Det tager kun sekunder at drukne

Ifølge WHO er druknedøden den tredjestørste utilsigtede dødsårsag på verdensplan, det vil sige 7% af alle dødsulykker. Som forældre bare tanken om at miste et barn til drukning helt uudholdelig - så lad os hurtigt bevæge os videre til, hvordan vi kan forebygge og hindre dettte. 

Søg viden, lær at svømme og lær førstehjælp - dette anbefaler vi til både forældre (og andre voksne) og børn. Alt efter alder er der forskellige niveauer og metoder at tage hensyn til. 

"I gamle dage" var det at lære at svømme bogstavelig talt en svøm eller synk oplevelse, og nogle fandt det meget stressende. Vi ønsker at gøre svømning nemt og til en elskværdig oplevelse. 

Og husk; svømning er så meget mere end blot at tilføje vand.


Kopi af always.png

Bliv-hjemme-kursus

Alle forældre bør kende til neurologisk udviklingstræning for spædbørn. Øh, hvad? Lad os hjælpe dig... Ikke med at udtale titlen, men med at forstå, hvad det indebærer. 

Igennem seks moduler, guider vi dig; videoer, som du kan se, ligegyldigt hvor du befinder dig. I disse videoer vil du lære om nemt integrerede aktiviteter, "skrækscenarier", babymassage, introduktion til reflekser og babybad.

Lige nu tilbyder vi et gratis kursus for forældre (og andre interesserede, som gerne vil lære). Det er 100% gratis.

Billede-02.04.2020-16.01.55-edited.jpg
  • Ypisa

    “Man vil gerne gøre det absolut bedste for sine børn. men det kan være svært at navigere rundt i diverse bøger, hjemmesider og youtube-videoer. Det er simpelthen svært at overskue. Her hjælper YPISA mig med konkrete alderssvarende øvelser, der hjælper mit barns udvikling. Hertil er det nemt og struktureret at tilgå, hvilket sparer mig tid. Og tid er lidt en mangelvare som spædbarns-mor”

    Selvstændig og mor til to

Ofte stillede spørgsmål

Dette er nogle af de spørgsmål, vi ofte bliver spurgt om:

Hvorfor er svømning så vigtigt for min baby?

Svømning er den eneste fysiske aktivitet, der tilbyder bevægelse for børn, som stimulerer alle sanser, allerede fra navlen er tør. Fordelene, som børnene vil opleve ved at starte tidligt til svømning, er veldokumenterede (forskningsbaseret) og en betydelig videnskomponent i vores undervisningsprogrammer.

Hvor tidligt skal mit barn starte til svømning?

Hvis der er født til tiden (og uden komplikationer), anbefaler vi, at I starter til babysvømning, når navlen er helet.

Hvilke fordele er der ved at starte tidligt til svømning?

Ud over at blive kompetent i vandet, lære at redde sig selv (og andre?) tilbyder svømning fordele, der rækker langt ud over det fysiske. Fx. forbedrer mental udvikling, stimulerer sanser, forbedrer hjerne og følelsesmæssig udvikling.

Hvilket udstyr har vi brug for?

Svømning behøver ikke være en dyr aktivitet at gå til. 


Baby:
  • Nappy svømmebukser, IKKE svømmebleer. Svømmebleer forstyrrer barnets balance i vandet, suger en masse vand og er rigtig dårlige til at holde l*** inde i bleen.
Børn:
  • Svømmebriller til at udforske under vandet - IKKE dykkerbriller, som går ned over næsen. 
  • Badehætter er geniale for at undgå hår i øjnene (eller andetsteds) og til at holde bedre på varmen. 
  • Svømmefødder eller aquaorme til at støtte opdriften - aldrig armvinger (Læs mere her om, hvorfor)

Er der nogle genveje til at lære at svømme?

Desværre. Vi bliver nogle gange spurgt om, hvorfor børn hurtigere blive bedre i fx fodbold eller gymnastik, sammenlignet med svømning - og svaret er ganske simpelt: For at blive bedre til svømning, er det nødvendigt med vand. I fodbold eller gymnastik, eller enhver anden aktivitet på land, øver man sig hver gang man; leger i haven, leger fange i børnehaven eller gemme i skolegården. Unden vand, ingen svømning. Se dog herunder, for ideer til, hvad du selv kan gøre.

Hvad kan jeg selv gøre?

Desto mere tid dit barn bruger i vandet, desto mere erfaring får det. Så afsted til den lokale svømmehal, hop i med dit barn og nyd hinanden selskab. Støt dit barn i vandet og bare leg - det vil bygge tættere relation imellem jer og I vil få fantastiske erfaringer i vandet. 

I can endda øve hjemme i badekarret - vi har nogle gode (gratis) ideer for baby (og dets forældre) i et af vores online kurser.

Er det for sent at starte, hvis barnet er over fem år?

Det er aldrig for sent at starte. Hvad enten du er 5, 25 eller 76, kan du altid lære at svømme og drage fordele heraf. 

Selvfølgelig er det nemmere at lære, hvis man starter tidligt ;-)

Instagram