0

Optimer jeres svømmeskole

Dele eller hele svømmeskolen

 

 

 

 

Fundament

Enhver organisation - firma eller svømmeklub - skal bygges på et solidt fundament. 

Er der revner i fundamentet, vil disse påvirke hele opbygningen af organisationen. Dette kan i denne sammenhæng komme til udtryk ved konflikter imellem ledelse og bestyrelse eller indbyrdes i bestyrelsen. Det kan betyde instruktører, som ikke kan koble sig på værdier eller rammer, og det kan medføre medlemmer, som ikke forstår, hvorfor I gør, som I gør i jeres klub.

Vi tager jer i hånden og giver jer redskaberne til at bygge eller optimere jeres fundament. Dette igennem uddannelse for ledere eller via sparring med ledere eller bestyrelse i jeres klub. 

"Forløbet med YPISA ApS har været fantastisk for os svømmeskoleledere i SVØM Slagelse Korsør.

Vi har fået virkelig god sparring og en masse ideer til at videreudvikle klubben på en ny og spændende måde.

Vi er igennem forløbet blevet meget mere sikre på vores roller som ledere og føler, at vi nu er langt bedre rustet både til samarbejdet med vores bestyrelse og til det daglige arbejde som daglige ledere.

Vi glæder os til vores fortsatte rejse sammen med YPISA ApS"


Camilla Ørberg og Pernille Knudsen, Svømmeskoleledere Svøm Slagelse Korsør.


Hall of fame

Kurser og uddannelser

At kunne redde sig selv og på sigt andre - sammenholdt med det faktum, at svømning er med til at skabe et udviklings- og læringsfundament som ingen andre aktiviteter kan - betyder jo, at svømmeinstruktører besidder et af de vigtigste job, og derfor, mener vi, at deres uddannelse skal være af den bedste kvalitet. 

Vores kurser og uddannelser er selvfølgelig bygget på vores årelange undervisningserfaring fra både ind- og udland, fra svømmeverdenen, men også med organisatoriske forståelser fra  virksomheds- og skoleregi. Derudover henter vi en masse viden fra forskingen på flere områder.

Læs mere


Basisuddannelse-edited
Rygsæk

Instruktørrygsæk

Instruktører kommer med en metaforisk rygsæk fyldt med viden og metoder - vi har lavet en fysisk rygsæk med geniale værktøjer til planlægning, udvikling, aktiviteter og læring.

Rygsækken er skabt for at inspirere DIN planlægning af læringsrum og aktiviteter .

Rygsækken får du som en del af pakken på basisuddannelsen, og du kan her læse mere om de enkelte elementer og købe nogle af dem inkl. adgang til onlinemoduler.

Lad mig dykke ned i rygsækken


Få forældrene på jeres banehalvdel

Den røde tråd i vores svømme- og læringsunivers rækker ud over svømmehallen. 

"Hvornår skal mit barn lære at svømme?" er ikke et sjældent spørgsmål at blive mødt med, og vi oplever en tendens til, at forældre ikke altid kan koble sig på, hvorfor svømmeklubber eller instruktører gør, som de gør.

Det har vi gjort op med ved bl.a. at holde foredrag og webinarer, men også ved at give mulighed for at bringe svømningen og læringen med hjem i form af vores serie af børnebøger. På denne måde kan forældrene lære om fx grundfærdigheder og læring, og de kan derved få en forståelse og et fælles sprog med svømmeklubberne. 

Kunne I tænke jer at forære eller give "jeres" forældre mulighed for at købe bøgerne, kan vi kontaktes her.

Læs mere om de skønne bøger

20200415_162426

Instagram