Opgrader jeres svømmeskole

Dele eller hele svømmeskolen

 

Fundament

Enhver organisation - firma eller svømmeklub - skal bygges på et solidt fundament. 

Er der revner i fundamentet, vil disse påvirke hele opbygningen af organisationen. Dette kan i denne sammenhæng komme til udtryk ved konflikter imellem ledelse og bestyrelse eller indbyrdes i bestyrelsen. Det kan betyde instruktører, som ikke kan koble sig på værdier eller rammer, og det kan medfører medlemmer, som ikke forstår, hvorfor I gør, som I gør i jeres klub.

Vi tager jer i hånde, og giver jer redskaberne til at bygge eller optimere jeres fundament. Dette igennem regulær uddannelse for ledere eller som sparring med ledere eller bestyrelse i jeres klub. 

Kurser og uddannelser

At kunne redde sig selv og på sigt andre sammenholdt med det faktum, at svømning er med til at skabe et udviklings- og læringsfundament som ingen anden aktivitet gør, at svømmeinstruktører besidder et af de vigtigste job, og derfor skal deres uddannelse tages seriøst. 

Vores kurser og uddannelser er bygget på forskningsresultater og årelang undervisningserfaring fra både ind- og udland, og fra både svømning-, firma- og skoleregi.

Læs mere


Basisuddannelse-edited
Rygsæk

Instruktørrygsæk

Instruktører kommer med en metaforisk rygsæk fyldt med viden og metoder - vi har lavet en fysisk rygsæk med geniale værktøjer til planlægning, udvikling, aktiviteter og læring.

Rygsækken er skabt for at inspirere DIN planlægning af læringsrum og aktiviteter .

Rygsækken medfølger som en del af basisuddannelsen, men du kan her læse mere om de enkelte elementer og købe dem inkl. adgang til online moduler.

Lad mig dykke ned i rygsækken


Få forældrene på jeres banehalvdel

Den røde tråd i vores svømme- og læringsunivers rækker ud over svømmehallen. 

"Hvornår skal mit barn lære at svømme?" er ikke et sjældent spørgsmål at blive mødt med, og vi oplever en tendens til, at forældre ikke altid kan koble sig på, hvorfor svømmeklubber eller instruktører gør, som de gør.

Det har vi gjort op med ved bl.a. at holde foredrag og webinarer, men også ved at give mulighed for at bringe svømningen og læringen med hjem i form af vores serie af børnebøger. På denne måde kan forældrene lære om fx grundfærdigheder og læring, og derved få en forståelse og et fælles sprog med svømmeklubberne.  Kunne I tænke jer at forære eller give "jeres" forældre mulighed for at købe bøgerne, kan vi kontaktes her.

Læs mere om de skønne bøger

20200415_162426

Instagram